Preminuo je starješina Per G. Malm iz Sedamdesetorice

  Preminuo je starješina Per G. Malm iz Sedamdesetorice

  6 KOLOVOZA 2016

  Starješina Per G. Malm, vrhovni autoritet Sedamdesetorice Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana, preminuo je u utorak, 26. srpnja u svom domu u Göteborgu u Švedskoj, nakon teške borbe s rakom. Starješina Malm je imao 67 godina. Život je proživio uz svoju suprugu, Agnetu, te njihovo osmero djece sa njihovim supružnicima i 25 unučadi.

  »Duboko smo ožalošćeni smrću starješine Malma. Bio je čovjek neizmjerne duhovnosti i snage. Njegov primjer kao supruga, oca, prijatelja i učenika je neprocjenjiv. S rakom se suočio sa svojom karakterističnom mirnoćom i hrabrošću. Bio je voljen i poštovan i neizmjerno će nam nedostajati. Molimo se za njegovu dragu suprugu, Agnetu, i njihovu čudesnu obitelj u ovo osjećajno vrijeme«, rekao je starješina L. Whitney Clayton, stariji predsjednik Zbora sedamdesetorice.

  Starješina Malm bio je podržan kao vrhovni autoritet Sedamdesetorice 3. travnja 2010., uz prethodnu službu kao član Sedamdesetorice područja, predsjednik misije i predsjednik okola.

  Cjelovitu biografiju starješine Malma možete pronaći ovdje. Za dodatne informacije molimo posjetite stranicu s novostima ovdje.