Preskoči glavnu navigaciju

Prekrasna Večer Zabave i Plesa

Oni, koji su prisustvovali, plešu

U subotu trinaestoga svibnja u varaždinskom ogranku odzvanjale su prekrasne note vječnih melodija. Grupa Osmijeh, održala je koncert “U zagrljaju vedrih nota„. Članovi i prijatelje Crkve proveli su zabavna dva sata pjevajući i plešući uz odlično sviranje iskusnih glasbenika. Bilo je veselo i zabavno.


'U zagrljaju vedrih nota'


Od vječne pjesme ˝Zelena trava doma mog˝ do klasika pop i rock glazbe. Posebna atrakcija večeri bio je nastup naših misionara, Starješine Smith i Frandsen svirajući na izvornim instrumentima ukelele i bisernica. Osvojili su srca svih prisutnih izvedbom stare hrvatske pjesme ˝Dobro mi došel prijatel˝ i to na kajkavskom dijalektu.

Starješine Smith i Frandsen sviraju

Tom pjesmom oduševili su sve prisutne koji su ih nagradili velikim pjeskom. Da ne bi bili gladni i žedni, vrijedne ruke članova i misionara, pripremile su ukusne kolače i sokove. Ova ugodna večer ostati će svima u sjećanju. Sve je završilo obećanjem za ponovni susret. Ovakva aktivnost pomaže da se na neformalan način približimo ljudima i upoznamo ih sa našim načina života.

grickalice