Nova zagrebačka kapela

  Nova zagrebačka kapela

  Draga braćo i sestre!

  Da neki od vas ne bi preuranjeno počeli skakati od sreće nakon što pročitaju naslov ove poruke, odmah na početku dajem kratko pojašnjenje.

  JOŠ NI PRIBLIŽNO NIJE ODREĐEN DATUM KADA ĆEMO SE USELITI U NOVU ZAGREBAČKU KAPELU, NITI ZNAMO KADA BI TAJ DATUM MOGAO BITI ODREĐEN.

  Unatoč tome, Vijeće okruga Hrvatska donijelo je odluku na sastanku održanom danas, 23. studenoga 2008. godine, da Dani otvorenih vrata za novu kapelu u Zagrebu budu planirani za petak, subotu i nedjelju, 20, 21. i 22. ožujka 2009. godine.

  Ukoliko iz bilo kojeg razloga do tada nećemo useliti u novu kapelu, Dane otvorenih vrata ćemo prema potrebi pomaknuti na neki kasniji termin.

  Datum smo odredili već sada zato jer se želimo ozbiljno početi pripremati za taj veliki događaj, te da izbjegnemo pripremati se u zadnji trenutak.

  Dani otvorenih vrata traže veliki angažman svih članova i vodstva crkve. Puno je posla, i zato pozivamo sve članove i prijatelje crkve iz svih gradova Hrvatske da nam u tome pomognu. U idućih mjesec dana bit će utemeljen Organizacijski odbor Dana otvorenih vrata nove kapele u Zagrebu.  U Odbor mogu biti predloženi i izabraničlanovi, istraživači i prijatelji crkve iz bilo kojeg grada u Hrvatskoj koji su voljni pomoći u organizaciji. Članove odbora može predložiti svatko! Prijedlozi se primaju putem e-maila na adresu:  crkva.isusa.krista@inet.hr

  Predsjedništvo okruga Hrvatska na svom će sastanku u četvrtak, 11. prosinca 2008. donijeti odluku o utemeljenju Organizacijskog odbora Dana otvorenih vrata, te će odrediti konačan popis članova odbora.

  Nakon toga, u nedjelju, 14. prosinca 2008., imena članova Organizacijskog odbora bit predstavljena u svim ograncima u Hrvatskoj na sakramentalnom sastanku. Predstavljanje će obaviti vjećnici koji budu posjećivali ogranke.

  U danima koji su pred nama, primit ćete dodatne pisane informacije o Danima otvorenih vrata: kako izgledaju i kako se organiziraju, čemu služe i slično.

  Hvala vam na vašoj pomoći i službi!