Mormonska uskršnja inicijativa podsjeća da je Isus Krist »Uvijek tu«

  Slika1

  Crkva Isusa Krista svetaca posljednjih dana u Europi pokrenut će uskršnju kampanju usredotočenu na Krista u petak, 23. ožujka 2018. Očekuje se da će inicijativa »Uvijek tu« dosegnuti milijune kroz društvene medije, razglednice i internetske stranice.

  Kampanja postavlja pitanje: Kako je Spasitelj bio tu za vas? Video dostupan na 23 jezika predstavlja mormone širom Europe navodeći kako je Isus Krist bio tu za njih kroz trenutke kušnji i radosti.  Oznaka #uvijektu središnji je element kampanje.

  Slika4

  Paul V Johnson, predsjednik područja Europa Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana o nadolazećoj je inicijativi rekao: »Naša je nada izložiti našu braću i sestre poruci Kristove vječne misije i činjenici da bez obzira tko smo i gdje živimo: On je uvijek tu.«

  »Vrlo je ugodno vidjeti kako je nedavna područna božićna kampanja dosegla 17 milijuna ljudi, 6 milijuna pregleda i preko pola milijuna ‘reakcija’ na našim Facebook stranicama. A opet, što je Božić bez Uskrsa?«, rekao je Bryan Corday, voditelj Odjela za izdavačke usluge područja Europa.

  Područje Europa Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana sastoji se od preko 40 država i proteže se sjeverno do nordijskih država i južno do Španjolske i Zelenortske Republike.

  Producentica društvenih medija područja Europa, Rita Somfai, je rekla: » Nadamo se da će se s ovom kampanjom ljudi podsjetiti vremena kada su u svojim životima osjetili Spasiteljevu prisutnost i božansku pomoć.«

  Slika2
  Slika3

  Kampanja je osmišljena potaknuti vjernike u Krista da posegnu prema i povežu se s ljudima kroz raspravu o tome kako je Spasitelj bio tu za njih u njihovim životima.

  Cordray dodaje: »Nadamo se s ovom kampanjom pokazati da Gospodinovo spominje njega čini svakodnevnim dijelom naših života i da je on uistinu tu za nas.«

  Kampanja će trajati 10 dana. Više detalja o tome kako se uključiti u kampanju bit će dostupno [ovdje] od 23. ožujka ili kroz mjesne zajednice Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana.