Mormonska inicijativa nastoji promicati nadolazeći globalni sastanak

  slika1

  Crkva Isusa Krista svetaca posljednjih dana u Europi pokrenut će novu video inicijativu u srijedu, 14. ožujka, 2018. kako bi podigli svijest za svoj nadolazeći događaj Opći sabor.

  Opći sabor je događaj gdje se mormoni širom svijeta okupe dvaput godišnje da čuju crkvene vođe kako govore o raznim duhovnim temama. Možete naučiti o Općem saboru ovdje.

  Inicijativa, pod nazivom »Obratili su nam se«, sastoji se od 16 video zapisa koji sadrže poruke od crkvenih vođa koji su prevedeni na 23 jezika. Ovi videozapisi bit će postavljeni na Facebook i na Mjesnim stranicama Crkve u Europi.

  Početni videozapis predstavlja starješinu Neila L. Andersena koji svjedoči kako čujemo glas Gospodnji u naučavanjima njegovih sluga na Općem saboru.

  Slika

  Ova inicijativa nastoji podići svijest za Opći sabor, kao i pomoći pojedincima da se pripreme umno i duhovno za vikend ispunjen propovijedima crkvenih vođa.

  Brian Cordray, voditelj Odjela za izdavačke usluge područja Europa, rekao je: »Idealno, nadamo se da će ljudi, dok će gledati videozapise svaki dan i osjetiti ugodni duh koji prati ove nadahnute poruke, imati veću želju biti dijelom travanjskog Općeg sabora.«

  Cordray je dodao: »Radujemo se čuti novog proroka, predsjednika Russella M. Nelsona, i uzbuđeni smo podržati ga, njegove savjetnike, kao i sve druge vođe Crkve.«

  Prošlogodišnja inicijativa za Opći sabor dosegnula je 3,3 milijuna ljudi, pogledana je 1,3 milijuna puta i izazvala 40 tisuća reakcija, komentara i dijeljenja. Ova je inicijativa uspjela stvoriti više osviještenosti za događaj i uzbuđenje za čuti mormonske proroke, vidioce i objavitelje.

  Svi pojedinci pozvani su pratiti zasjedanja Općeg sabora, koja se održavaju 31. ožujka i 1. travnja. Informacije o tome kako pronaći ova zasjedanja uživo mogu se pronaći ovdje.