Preskoči glavnu navigaciju

Mormonova knjiga u 365 dana

Mormonova knjiga u 365 dana

10 SIJEĆNJA 2017

Prošle nedjelje imali smo prilike uživati u mnogim blagoslovima. Osim što je bio prvi dan nove godine, na sakramentalnom sastanku u Zagrebu čuli smo govor predsjednika misije o važnosti planiranja. Često imamo ideje i ciljeve no isto tako često zaboravimo ispravno planirati korake, metode, vrijeme i resurse kako bismo ostvarili te svoje ideje i ciljeve.

Predsjednik misije je spomenuo svakodnevno čitanje Svetih pisama kao vrijedan cilj za postaviti si u ovoj 2017. godini. Napomenuo je i da ukoliko nećemo imati razrađen plan kako, kad i gdje proučavati Sveta pisma, nećemo imati dovoljno snage, discipline i motivacije to redovito raditi te ćemo odustati i doživjeti neuspjeh s tim ciljem. Na žalost ukoliko ne uspijemo u tom svom nastojanju, osim razočaranja, propustit ćemo i brojne blagoslove koji proizlaze iz svakodnevnog čitanja Svetih pisama.

Motivirani evanđeljem i brojnim objavama i nastojanjima najvišeg vodstva Crkve da se članove i sve ljude na Zemlji ohrabri i potakne na svakodnevno čitanje Svetih pisama, predsjedništvo okruga Zagreb Hrvatska pokreće inicijativu:Mormonova knjiga u 365 dana

scripturecollage.jpg


Cilj ove inicijative je svima pomoći da kroz individualno, motivirano, svakodnevno čitanje kratkih, unaprijed planiranih odlomaka iz Mormonove knjige tijekom narednih 365 dana prođu cijelu knjigu i prilikom čitanja nauče više o knjizi, evanđelju, Bogu i samima sebi. Inicijativa donosi plan sa stihovima i drugim pomoćnim sadržajima koji će svakodnevno biti objavljivani. Krećemo već danas! Odlomci iz Mormonove knjige bit će objavljivani svakoga dana navečer u 20 sati kako bi bili spremni za vas idućeg dana. Dakle odlomak kojeg ćemo čitati sutra tijekom dana, bit će objavljen večeras u 20 sati. Ovakvim planom i rasporedom, svatko može odabrati kada će čitati tijekom dana. Stihovi će dolaziti kao poveznice na digitalno izdanje Mormonove knjige te će se lako moći čitati na svim mobilnim i desktop uređajima uključujući i aplikaciju Evanđeoska knjižnica.

Ukoliko imate želju pridružiti nam se u ovoj inicijativi možete to učiniti na nekoliko načina:

1. Posjećujte glavni izvor dnevnih stihova nalazi se na novostvorenom blogu.


Odlomci iz Mormonove knjige bit će objavljivani svakoga dana navečer u 20 sati kako bi bili spremni za vas idućeg dana

2. Prijavite se na listu putem koje ćete svakodnevno dobivati stihove na svoj email.

3. Pratite novi kanal na Telegram chat aplikaciji.