Mormon Radio i Mormon Messages

  Mormon Radio i Mormon Messages

  (© 2015 Intellectual Reserve, Inc.)
  mormon radio.jpg

  (© 2015 Intellectual Reserve, Inc.)

  Dostupna nova crkvena radio postaja

  Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Crkva pokrenula službenu radio postaju pod imenom Mormon channel (Mormonski kanal). Kanal je zasnovan na Hramskom trgu u Salt Lake Cityju i odašilje 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. Sadržaj postaje dolazi iz opsežnih audio arhiva Crkve zajedno s 20 novih serija stvorenih posebno za ovi postaju. Mormon Channel također odašilje programe raznih partnerskih organizacija, uključujući Deseret Book, Bonneville International, Deseret News, LDS Business College i kampusa sveučilišta Brigham Young. 

  Sadržaj je raznolik, a uključuje uobičajen crkveni program poput prijenosa i koncerata Zbora Mormon Tabernaclea, zasjedanja općeg sabora i informativnih paketa o nauku, povijesti i novostima Crkve.   Također uključuje nekoliko segmenata koji su usredotočeni na djecu i tinejdžere.  

  Mormon Channel možete u bilo koje vrijeme slušati putem internetskih stranica na radio.lds.org. Također, na istoj adresi možete preuzeti sadržaj datoteka audio i video zapisa.  Poveznice za radio.lds.org dostupne su i na internatskim stranicama zemalja u području Europa.

  Mormon Messages na You Tubeu

  Mormon Messages, službeni internetski kanal Crkve na You Tubeu, sadrži kolekciju video zapisa s raznim temama.   Svi ti zapisi su kratki, u trajanju od 1:03 do 5:41 minuta.   Svi su nadahnjujući.  Do ove stranice možete doći ako u internetski preglednik utipkate Mormon Messages ili izravno pristupite adresi http://www.youtube.com/MormonMessages.

  Neki od naslova su: Happy Mother’s Day, Mom (Sretan Majčin dan, mama); Hope You Know, We Had a Hard Time (Nadam se da znaš, bilo nam je teško - prikazuje govor sa sabora starješine Quentina Cooka);CREATE (prikazuje govor sa sabora Djevojaka predsjednika Dietera F. Uchtdorfa); An Apostles Easter Thoughts on Christ (prikazuje govor sa sabora starješine Jefferyja Hollanda); Gordon B. Hinckley – Lessons I Learned as a Boy (Lekcije koje sam naučio kao dječak); How Can I Find Happiness? (Kako mogu pronaći sreću?) i Mormon Ad-Homefront- Scifi. 

  Možete se pretplatiti na ovaj kanal (koristeći tipku »Subscribe« na toj stranici) i putem e-pošte primat ćete obavijesti o ažuriranjima kada novi video zapisi budu nadodani.

  Međutim, obratite pozornost na činjenicu da stranica sadrži sljedećeUpozorenje: Kliknete li na poveznicu »Related Videos« ili »Promoted Videos« mogli biste biti prebačeni na video zapise koji se ne nalaze pod nadzorom Crkve, a koji sadrže neprikladan sadržaj. Svi video zapisi navedeni na stranici Mormon Messages, kao i oni navedeni pod »More From: MormonMessages« prikladnog su sadržaja.