Koordinatori za mlade odrasle samce u Jadranskoj misiji sjever

  Starješina i Sestra Draxler

  Sa početkom nove godine došao je i novi dodatak gradu Mariboru u Sloveniji - Starješina i Sestra Draxler.

  Daleko od njihovog doma u Sjevernom Loganu, u Utah-u, Draxlerovi su pozvani da služe kao misionari sa posebnim pozivom - koordinatori aktivnosti za Mlade odrasle samce u Jadranskoj misiji sjever. Jako su uzbuđeni što će raditi sa članovima u cijeloj misiji, ali najviše sa mladima.

  Prije nego su došli na misiju uživali su provodeći vrijeme sa svojom obitelji, sa 5ero djece koji su svi vjenčani, sa 22 unuka i 1 novorođenom praunučicom. Zajedno su radili na procjenama nekretnina i imaju jako puno iskustva sa pozivima u crkvi i aktivnostima. Starješina Draxler uživa u vožnji biciklom kroz planine, ribolovu i košarci. Sestra Draxler voli kuhati i raditi u vrtu.

  Starješina i Sestra Draxler

  Sestra Draxler je rekla “sve što imamo i sve što želimo je zahvaljujući evanđelju.” Niti jedan od njih nije odrastao kao aktivan član, ali radi ljubavi njihovih crkvenih vođa i njihovom uključenju u razne aktivnosti (poput vjeronauka i izviđača) vratili su se u obitelj evanđelja. Zahvalni su na tome i imaju veliku želju dijeliti svoje svjedočanstvo o snazi obielji sa svima. “Ništa bolje ne postoji” rekla je Sestra Draxler.