Preskoči glavnu navigaciju

Grupa engleske konverzacije vodi do uspjeha!

Slika1

Nakon četiri godine vijernog dolaska na Grupe engleske konverzacije, Robert koristi stečeno znanje do dosegne nove uspjehe i da poboljša svoju edukaciju polaskom na englesko sveučilište u Mađarskoj ovu jesen.

Na početku Robertovog vremena učestvovanja na Grupama engleske konverzacije, on je imao vrlo dobro razumijevanje engleskog jezika ali ga je njegova nesigurnost spriječavala u napredovanju. U razgovoru sa misionarima koji su vodili grupe on je pokazao samopouzdanje u razgovoru i poboljšao svoju nesigurnost u izražavanju samoga sebe. Grupa engleske konverzacije mu je omogučila okruženje gdje se mogao osječati ugodno i prihvačeno.


“Naučio sam izražavati svoje misli i sada govorim neprestano.'

-Robert

Prema njegovim rijecima Robert opisuje svoje iskustvo o sudjelovanju na Grupama engleske konverzacije “Naučio sam izražavati svoje misli i sada govorim neprestano. Sa dobrim materijalom za učenje i napredovanje u vokabularu postao sam profesionalan govornik engleskog jezika. Ponekad uz samo malo pomoči može promijeniti nečiji svijet od običnog u nevjerovatni. Uvijek govorite jer tada pokazujete pravog sebe.”

Pozivamo vas sve da učestvujete na Grupama engleske konverzacije i vidite sami kako vam možemo pomoci u napredovanju Vašeg engleskog jezika I Vaše sposobnosti.

Potražite sljedeći link da saznate više o Grupama engleske konverzacije u vašoj blizini. 

Hrvatske Grupe ovdje