Glazba je jezik koji svatko razumije - Nova Hrvatska dječja pjesmarica

  Glazba je jezik koji svatko razumije - Nova Hrvatska dječja pjesmarica

  22. PROSINCA 2016

  Uz nedavno ažurirane prijevode Mormonove knjige, Nauka i saveza, Dragocjenog bisera, i crkvene pjesmarice, još je prevedena jedna knjiga koja je možda prošla nezamjećeno. Riječ je najme o dječjoj pjesmarici!

  S više od 120 pjesama, ova će pjesmarica zasigurno izgraditi svjedočanstva mladih članova programa male škole. U uvodu pjesmarice piše:

  »Dragi dječaci i djevojčice:

  Ovo je knjiga pjesama namijenjena posebno vama. Možete ih pjevati gotovo bilo kada i bilo gdje. Neke od ovih pjesama možete pjevati u znak zahvalnosti Nebeskom Ocu, a neke jednostavno zbog užitka pjevanja.

  Uz pjesmu... Sveti Duh vam daje tople osjećaje kako bi vam pomogao shvatiti da su riječi i poruke u pjesmama istinite. Na ovaj način možete učiti o evanđelju, a dok budete učili, vaše će svjedočanstvo jačati. Lakše ćete zapamtiti ono što ste naučili kada o tome pjevate. Melodija pjesme pomaže vam pomoći da lakše upamtite riječi, a donosi i ugođaj pjesme u vaše srce. Ilustracije će vam također pomoći razumjeti o čemu pjesma podučava. Jednom kada naučite pjesme, one mogu (poput dobrih prijatelja) uvijek biti s vama kako bi vam pomogle donositi ispravne odluke i činiti vas sretnijima.


  Glazba je jezik koji svatko razumije. Djeca širom svijeta pjevaju ove iste pjesme. Glazba također može povezivati prošlost s budućnošću. Jednog ćete dana ove pjesme možda pjevati zajedno sa svojom djecom.«

  djeca pjevaju

  Ovo je uzbudljiv dodatak maloj školi na području Hrvatske. Kako biste se našli besplatne PDF-ove na Internetu, posjetite stranicu singpraises.net.

  Kako biste naručili svoj primjerak pjesmarice, posjetite store.LDS.org.