10 misionara, 7 afričkih zemalja, 6 afričkih misija - Starješina i Sestra Schlehuber 

  Sjeverno-Jadranska misija trenutno ima 5 bračnih parova koji su prethodno služili u Afričkim misijama.

  Starješina i Sestra Schlehuber trenutno služe kao članovi i vođe podrške misije u Rijeci, Republici Hrvatskoj. Prethodno su bili dodijeljeni Sarajevu, Bosna I Hercegovina te Varaždinu u Hrvatskoj.

   

  Boevo hramsko putovanje prije odlaska na petodnevno putovanje u Accru.
  Sestra Kovei je pisala o njezinim osjećajima prilikom odlaska u hram po prvi put:
  Sestra Kovei je pisala o njezinim osjećajima prilikom odlaska u hram po prvi put: “Uzbuđena sam radi putovanja od Sierra Leone do Gane, Accra hrama.Zahvalna sam na Nebeskom Ocu za priliku da spoji naše obitelji za vječnost u Božjem Kraljestvu.”

  Od siječnja 2012. do prosinca 2013. Bili su pozvani da služe kao misionari u Sierra Leone misiji, Zapadna Afrika.Misija je uključivala zemlje Sierra Leone I Liberiju.Primarno su morali podučavati vođe ogranaka I okruga te mnoge druge stvari unatoč tome što je Crkva rasla veoma brzo u Africi. Dok smo bili u Siera Leone misiji, imali smo priliku da nađemo mnogo novih zgrada koje su nam poslužile kao kapele.

  Mogli smo pomoći u organiziranju hramskog puta u Accra, Gana hram. Na slici su članovi natovarili svoju prtljagu I hranu I poziraju ispred busa prije odlaska na petodnevni hramski put. Proveli su 3 dana u hramu I onda su putovali 5 dana nazad do kuće. Jedna obitelj je imala potrebu da povedu svog najmlađeg člana na izlet, bebu koja je stara tek 2 tjedna. Čitava Kovei obitelj, uključujući I njihog sina Rolandsona koji je navršio 8 tijekom putovanja u hram mogli su prisustvovati tom putovanju. Rolandson se krstio u hramu te je tamo I potvrđen a onda zapečaćen s ostatkom obitelji.

  Starješina Holland na postanku 3000.okruga, prvog u Sierra Leone.

  “Na polovini naše 23-mjesečne misije 3000. Ogranak u Crkvi je organiziran, Sierra Leone Okrug. Malo prije naše misije Bo okrug se podijelio te je nastao Kenema okrug, I tako je misija također bila podijeljena I nastala je Liberia Monrovia misija. Crkva nastavlja sa iskustvom rasta u Zapadnoj Africi.